Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliera lui Augustin Lazăr, aratată cu degetul de Tudorel Toader, mișcare de ULTIMA ORĂ : Adriana Șandru cere pensionarea

Inquam Photos / George Calin
augustin lazar

Adriana Șandru, consilierul procurorului general al României, cere CSM eliberarea din funcţie, prin pensionare. Adriana Șandru este procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, numită în funcţia de consilier al procurorului general al PÎCCJ.

Solicitarea se va lua în discuție în sedința Secției pentru Procurori a CSM de marți, potrivit ordinii de zi afișate pe site-ul instituției.

Procurorul ar putea rămâne consilier și după pensionare.

Recent, ministrul Justiției a spus că Augustin Lazăr şi-a luat consilier personal un procuror care ar fi făcut parte din comisia de interviu pentru funcţia de procuror general, fiind vorba despre Adriana Șandru.

Citeste si Gabriela Firea acuză anumiți primari de sectoare că ar fi încercat să facă lucrări ilegale: Nu vreau să dau peste câțiva ani cu subsemnatul la instituții

Magistratul a fost prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, până când a fost detaşat la Ministerul Justiţiei, în funcţia de consilier al ministrului Raluca Prună, la 1 ianuarie 2016.

Ministrul Tudorel Toader a precizat că Augustin Lazăr ar fi făcut acelaşi lucru şi cu procurorii de la Inspecţia Judiciară care au făcut verificări la Parchetul General.

Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, ar fi vorba despre Tamara Manea, Dana Balcan și Elena Rădescu.

Gabriela Firea acuză anumiți primari de sectoare că ar fi încercat să facă lucrări ilegale: Nu vreau să dau peste câțiva ani cu subsemnatul la instituții

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.