Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierii generali PSD vor depune o plângere penală: 'Pe ordinea de zi se află un proiect furat'

PSD Bucuresti
PSD Bucuresti

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea (PSD), anunță luni, pe Facebook, că grupul consilierilor generali PSD vor depune o plângere penală în legătură cu un vechi proiect care nu a fost continuat de noua administrație și pe care acum majoritatea de dreapta l-a introdus pe ordinea de zi.

„Testarea predispoziției ereditare la cancer nu este un moft. Face diferența dintre viață și moarte! Este un proiect pe care Nicușor Dan, conducerea ASSMB și majoritatea de dreapta din CGMB au refuzat să-l pună pe ordinea de zi când a fost depus de PSD. 2 ani l-au ignorat, acum au găsit soluția “salvatoare”! L-au copiat și acum se laudă că e al lor. Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului General al Municipiului București se află un proiect FURAT de la PSD!”, a scris Firea.

„Consilierii generali PSD au cerut continuarea programului de mai multe ori în ultimul an. Însă, politrucii puși de USR să conducă sănătatea din Capitală l-au aruncat într-un sertar și au mințit, în scris, spunând că acest test este decontat prin asigurările de sănătate și au respins proiectul ca fiind “NEOPORTUN”! Consilierii generali PSD vor depune o plângere penală pentru această minciună transmisă în documente oficiale!! Să ne explice autoritățile competente cum același proiect este „NEOPORTUN” când e propus de PSD și „oportun” când e al lor, copy-paste!”, a adăugat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.