Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul premierului, declaraţie ŞOC privind Legea Fumatului. 'Se poate găsi o formulă de mijloc'

chic-elite.ro
fumat

Consilierul premierului Mihai Tudose, declaraţie bombă în legătură cu prevederile Legii Fumatului. "Patronii de localuri ar trebui să fie lăsaţi să decidă singuri dacă permit sau nu fumatul", susţine Eugen Teodorovici.Fostul ministru a mărturisit într-o emisiune la Digi24 că, din punctul său de vedere, legea este prea aspră, dar a ţinut să precizeze că la nivel de Guvern nu crede că vor fi propuneri de modificare a acestui act normativ.

"Nu cred că la nivel de Guvern se va propune o astfel de modificare, tot la parlament o discuție cu cei interesați. Sunt câțiva colegi parlamentari din mai multe partide care au aceeași abordare, se poate găsi o formulă de mijloc. Putem spune: unde e doar cafenea, nu se duc copii, sau cluburi de noapte, unde se poate decide să fumeze, atunci patronul va decide singur dacă va fi și un spațiu pentru nefumători. Dar nu interzici, omul ăla unde fumează.", a declarat Eugen Teodorovici

Citeşte şi: Numire SURPRIZĂ a premierului Tudose: Un fost informator al Securității, noul șef al Agenției Funcționarilor Publici .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.