Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilierul UDMR care l-a umilit pe Didi Prodan, MITRALIAT de două personalități: 'Un DOBITOC'

www.digi24.ro
Didi Prodan

Reprezentantul UDMR, Kereskenyi Sandor, a stârnit revoltă în România, după ce a vorbit în ședința Consiliul Județean despre posibilitatea ca stadionul Olimpiei să poarte numele lui Didi Prodan. Acesta l-a criticat în termeni duri pe fostul mare fundaș român. "L-am cunoscut pe Daniel Prodan și nu era un mare fotbalist, așa cum s-a spus și aici. A fost un fotbalist care a jucat cum a putut. Capacitățile sale morale și intelectuale, despre asta am putea vorbi foarte mult. Nu cred că ar trebui să inițiem sau să cădem în această greșeală ridicolă, dacă nu impardobilă și să ridicăm un cult unui nepotrivit", a spus Kereskenyi Sandor în ședința Consiliului Local.

Citește și: De necrezut! Profesorul Leon Dănăilă e prins în mijlocul unui scandal jenant

După ce marți, Florin Gardoș l-a desființat pe consilierul din Satu Mare, a venit rândul a două nume importante din România să-l critice dur pe reprezentantul UDMR. Primul a fost jurnalistul Rareș Bogdan. "În materie de nesimţire, nu există etnie. Kereskenyi Sandor este membru al aceleaşi familii simbolistice cu domnul Burleanu. Sandor este un consilier județean din Satu-Mare. Nu am încredere că PSD, PNL, USR vor reacţiona la poziţionări precum a domnului de la Satu Mare. PSD, PNL, USR sunt speriaţi de ambasade.", a spus celebrul moderator de la Realitatea TV.

La scurt timp, actorul Florin Zamfirescu a avut, de asemenea, o reacție dură la adresa lui Kereskenyi Sandor. "Cine stă să se uite în gura lui? Asemenea oameni stârnesc dihonia între cele două naţionalităţi. Conflictele sunt create de câte un dobitoc, în mod artificial", a spus marele actor la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.