Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanţa: Greve de avertisment prin întreruperea activităţii cu publicul, la Casa de Pensii şi AJOFM

contraversao.com
revolta

Angajaţii Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) şi cei ai Casei Judeţene de Pensii (CJP) din Constanţa au întrerupt miercuri dimineaţă lucrul cu publicul, protestând în faţa sediilor instituţiilor ca urmare a condiţiilor de muncă.

Grevele de avertisment s-au desfăşurat în intervalul orar 8,00 - 10,00.

Zeci de angajaţi ai AJOFM Constanţa au participat la acţiunea de protest, solicitând creşteri salariale şi condiţii de muncă adecvate.

"Cerem respect şi tratament echitabil din partea guvernanţilor şi a factorilor decizionali. Nu mai suntem dispuşi să acceptăm discriminare sau batjocură. Solicităm o evaluare justă a salariilor noastre în conformitate cu efortul depus şi responsabilităţile asumate. Cerem asigurarea unui mediu de lucru sănătos şi sigur, precum şi resurse suficiente pentru a ne desfăşura activitatea în mod eficient. Suntem conştienţi de cerinţele activităţilor noastre şi solicităm alocarea unui personal suficient pentru a face faţă volumului de muncă şi pentru a asigura servicii de calitate", sunt solicitările protestatarilor.

La CJP Constanţa, au protestat zeci de salariaţi, nemulţumirile acestora fiind similare cu cele ale colegilor de la AJOFM.

"Nediscriminare între salariile de la centru şi teritoriu", "Digitalizarea nu se face fără noi", "Angajarea de personal în compartimentele suprasolicitate", "Nu avem salarii nesimţite" sunt o parte dintre mesajele de pe pancartele purtate de protestatari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.