Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanța, paralizată din cauza unei greve - Decebal Făgădău, ieșire nervoasă: 'Sunt extrem de furios. Depun plângere și cer daune'

Realitatea.net
Decebal Făgădău

Primarul din Constanța, Decebal Făgădău, anunță plângere penală după ce șoferii de autobuze au protestat, paralizând orașul. Edilul spune că oprirea transportului public este ilegală, iar constănțenii sunt șantajați din motive politice.

Decebal Făgădău a declarat, într-o conferință de presă, că greva nu este sumată de sindicate și nimeni nu i-a cerut vreo întâlnire sau nu a venit la ședința CL să prezinte problemele.

Primarul spune că a fost informat vineri la ora 5.00 că șoferii refuză individual să iasă pe traseu.

Ministrul Dezvoltării dezvăluiri HALUCINANTE: Am găsit 12 familii în minister. Principala recomandare: Eu sunt de la Teleorman

„Sunt foarte revoltat pentru că o mână de oameni își bate joc de constănțenti. Jocul lor este politic și vom demonstra asta. În 2 ani de zile, salariul brut s-a dublat. Acum au 3.200 lei brut. La asta s-a adăugat un tichet valoric, prima de Crăciun, de 330 lei, pentru că atât își permite compania. Au condiții de muncă bune, autobuzele sunt noi, vă invit să stați pe locul unui șofer, scaun ergonomic, senzori, camere de supraveghere. Totul din banii constănțenilor, un efort uriaș al orașului, care cu ce sunt astăzi vinovați ca să nu poată ajunge la munca din cauza unui grup?”, a afirmat Decebal Făgădău.

Primarul anunță că depune plângere penală și va cere daune de la cei care prejudiciat localnicii. Valoarea prejudiciului urmează să fie calculată vineri.

„Sunt extrem de furios, au șantajat constănțenii”, a adăugat primarul.

Dacă nu se rezolvă problema, spune Făgădău, va cere desființarea companiei de transort și anunță organizarea unei licitații pentru o nouă companie.

Niciun autobuz nu a ieșit vineri dimineață pe străzile Constanței, după ce șoferii au hotărât să protesteze, nemulțumiți de valoarea mică a primelor de Crăciun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.