Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Bratu preia funcția de director general al Green Resources Management

Facebook
Green Resources Management

Constantin Bratu, fost director în cadrul Coca-Cola şi fost şef al Asociaţiei Berarii României, preia funcţia de director general al Green Resources Management, din grupul de reciclare Green Group, potrivit news.ro.

"Green Resources Management, organizaţie care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deşeurile de ambalaje (OIREP), parte din grupul de reciclare Green Group, anunţă numirea lui Constantin Bratu în poziţia de director general, începând cu data de 1 octombrie", a anunţat compania.

Constantin Bratu vine cu 16 de ani de experienţă în poziţii de senior şi top management în cadrul unora dintre cei mai importanţi jucători din industria FMCG din România, printre care se numără Coca-Cola, British American Tabacco şi Asociaţia Berarii României.

Constantin Bratu deţine şi un Executive MBA la ASEBUSS Kennesaw University.

“Noul rol completează experienţa mea de până acum, abordând zona de strategie de business, prin implementarea în acelaşi timp a obligaţiilor producătorilor care ne investesc cu încrederea lor. Misiunea mea principală va fi creşterea cotei de piaţă a companiei şi implementarea unui mix de servicii mai eficient, adaptat nevoilor producătorilor în efortul lor de a trece la modelul circular”, a declarat Constantin Bratu.

Printre realizările sale profesionale se numără coordonarea mai multor proiecte de echitate fiscală, cu impact major în industriile băuturilor răcoritoare, a berii şi tutunului şi implementarea a multiple proiecte care au crescut nivelul de sustenabilitate al companiilor pe care le-a reprezentat.

"Pornind de la realizările echipei Green Resources Management, misiunea lui va fi să definească o nouă direcţie strategică a companiei, centrată pe deschiderea şi apropierea de clienţi, consolidarea unor noi parteneriate, precum şi implementarea unui mix de servicii unic pe piaţă. Totodată, va coordona alinierea completă la valorile de sustenabilitate ale grupului european de reciclare Green Group, din care face parte Green Resources Management, şi crearea de sinergii cu celelalte companii din grup", arată compania.

Constantin Bratu a preluat mandatul de la Adin Ionescu. Acesta va rămâne în următoarele luni alături de companie.

Green Resources Management este o organizaţie care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deşeurile de ambalaje (OIREP). Compania este un joint venture între Heineken şi Green Group, cel mai mare grup integrat de reciclare din Sud-Estul Europei şi un important jucător în economia circulară.

Green Resources Management oferă un mix de servicii de mediu, raportare, consultanţă, calcul amprentă de CO2, campanii de conştientizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.