Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Nicolae și Corina Căprioriu – alți doi prestigioși judoka alături de George Teșeleanu pentru conducerea Federației de Judo

FRJ
Corina Căprioriu

Numărul susținătorilor lui George Teșeleanu, contracandidatul lui Cozmin Gușă pentru șefia Federației Române de Judo, crește în fiecare zi. După marii campioni Alina Dumitru și Adrian Croitoru și după tandemul de judo kata, Iulian Surlă și Aurelian Fleisz, și-au declarat susținerea pentru George Teșeleanu alți doi judoka de renume, care au scris pagini de glorie românească în istoria acestui sport.

Constantin Nicolae, singurul judoka român vicecampion mondial la proba de masculin seniori, a declarat că este alături de George Teșeleanu și are încredere în victoria lui. „Judo-ul din România are nevoie de o schimbare în bine, iar George Teșeleanu este omul care poate aduce această schimbare. Îl respect pentru calitățile personale, pentru pregătirea sportivă și științifică, pentru faptul că iubește acest sport”, a afirmat Constantin Nicolae. Acesta este unul dintre seniorii cei mai respectați din judo-ul românesc, în special pentru performanțele extraordinare din 1981, an în care a devenit campion european și vicecampion mondial.

content-image

Alături de George Teșeleanu este și Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică la judo în 2012, la Londra: „Cunosc seriozitatea lui George Teșeleanu și am toată încrederea în capacitatea lui de a determina progresul judo-ului de la noi. Îl susțin 100% și merită să câștige!”, a spus Corina Căprioriu. Ea s-a retras anul trecut din competițiile de judo, după o carieră de excepție, care a inclus o medalie de aur la Campionatele Europene din 2010, o medalie de argint la Jocurile Olimpice din 2012 și una la Campionatele Mondiale din 2015, precum și mai multe medalii de bronz.

content-image

Alegerile pentru conducerea Federației Române la Judo vor avea loc pe 24 februarie, iar lupta se va duce între actualul președinte, Cozmin Gușă și George Teșeleanu, președintele Clubului Sportiv Pantheon Constanța. Se estimează că Teșeleanu are acum prima șansă, după ce a reușit să obțină susținerea celor mai grele nume din judo-ul național.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.