Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea: 'Până în 2024 ne-am propus reabilitarea întregii reţele de drumuri judeţene'

www.facebook.com
constantin radulescu CJ Vilcea

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, liderul filialei PSD, a declarat marţi că şi-a propus reabilitarea întregii reţele de drumuri până în 2024, astfel încât judeţul să fie unul atractiv pentru turişti şi investitori.

"Pentru a fi atractiv pentru turişti şi pentru investitori, judeţul Vâlcea trebuie să aibă, în primul rând, drumuri bune! Am reuşit să modernizăm sau avem în curs de modernizare aproximativ 330 km de drumuri judeţene. Până în anul 2024, mi-am propus reabilitarea întregii reţele, adică toţi cei 957 km. Legătura cu viitoarea autostrada Sibiu-Piteşti este vitală pentru dezvoltarea economică a municipiului Râmnicu Vâlcea şi a judeţului. Necesitatea construirii unei variante de ocolire a municipiului Râmnicu Vâlcea este şi ea evidentă", a scris Rădulescu într-un mesaj postat marţi pe facebook, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

El susţine că în realizarea acestor proiecte candidaţii social-democraţi pentru Parlament sunt pregătiţi şi determinaţi să se implice.

"Pentru ca judeţul nostru să se dezvolte armonios, avem nevoie de un parteneriat cu un Guvern responsabil. Oamenii pe care noi îi propunem pentru a intra în Parlamentul României sunt vâlceni pregătiţi, determinaţi să se implice în realizarea tuturor acestor proiecte de dezvoltare a infrastructurii rutiere", a subliniat liderul PSD Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.