Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultantul politic Anton Pisaroglu a fost ales vicepreședinte al Federației Române de Rugby

arhiva personala
Anton Pisaroglu

În cadrul alegerilor pentru conducerea Federației Române de Rugby, desfășurate sâmbătă la Complexul Olimpic de la Izvorani, Ilfov, a fost aleasă conducerea FRR.

Consultantul politic Anton Pisaroglu a fost ales vicepreședinte al Federației Române de Rugby! Face echipa cu Alin Petrache, reales președinte și Eugen Teodorovici ales trezorier al FRR!

În discursul pentru susținerea candidaturii, consultantul politic Anton Pisaroglu a subliniat că aceste alegeri reprezintă „un moment al continuității și al unității”, arătând că există un consens în lumea rugbyului românesc privind drumul de viitor al acestui sport. „Ne propunem, prin aceste alegeri, să dăm o nouă legitimitate eforturilor Federației de a promova rugby-ul în România, de a promova spiritul acestui sport nobil, cel mai cinstit și mai bărbătesc sport din lume”, a spus Pisaroglu.

 

El a declarat că se implică în Federația Română de Rugby pentru a ajuta la recuperarea Stadionul „Arcul de Triumf” și a insistat în mesajul său că e nevoie de solidaritatea rugbyiștilor: „Noi, rugbyiștii, am înțeles că acum trebuie să strângem liniile, să arătăm că vorbim pe o singură voce – clară și puternică. Știm să ne ferim de cârligele tuturor celor care nu vor să punem mingea de rugby între buturile sportului românesc”, a adăugat Pisaroglu.

 

Consultantul politic Anton Pisaroglu a fost ales cu unanimitate de voturi în funcția de vicepreședinte al FRR, ceilalți doi vicepreședinți fiind Mircea Copaci și Bogdan Marinescu. Ei vor face echipă cu Alin Petrache, fostul căpitan al naționalei de rugby a Românei, care a fost ales pentru un nou mandat de președinte al Federației – de asemenea în unanimitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.