Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă Programul FEMINIS

feminis

In data de 25 aprilie 2015 la sediul Universitatii Europei de Sud-Est Lumina din sos.Colentina nr.64B, sector 2 -Bucuresti vor avea loc examenele pentru Asistent de gestiune,Lucrator in comert si Secretar-stenodactilograf-Operator birotica din cadrul proiectului POSDRU“Feminis-Sa progresam impreuna” implementat de Fundația Lumina Instituţii de Învăţământ alaturi de partenerii implicaţi în proiect: Lumina Instituţii de Învăţământ SA, Uniunea Naţională pentru Drepturile Femeii din România şi SICI Dominus.

Tot in data de 25 aprilie 2015 la sediul Scolii Internationale Spectrum Ploiesti din strada Infratirii nr.4 vor avea loc examenele pentru Secretar-Stenodactiligraf-Operator birotica, Baby sitter , Operator introducere,validare si prelucrare date din cadrul proiectului POSDRU“Feminis-Sa progresam impreuna”.

La fel ca si in cazul celorlalte cursuri care au avut loc in cadrul proiectului si cursantele de la Ploiesti care vor promova examenul vor primi subventii.

Echipa de management si implementare a proiectului impreuna cu formatorii cursurilor le ureaza succes la probele scrise si practice, pe care le vor sustine.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.