Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă războiul dintre PNL şi PSD: A început etapa pe Bucureşti

gabi firea

PSD denunță bugetul risipei impus de PNL bucureștenilor. Consilierii Generali ai Partidului Social Democrat s-au abținut azi la votul pe marginea Bugetului Capitalei pe 2016, deoarece acesta a fost întocmit și votat de PNL cu nesocotirea evidentă a adevăratelor nevoi ale bucureștenilor. Este un buget construit în stilul consacrat al PDL și preluat acum de marele PNL, cu alocări generoase pentru băncuțe, statui și panseluțe, dar insuficiente pentru spitale, școli, grădinițe și alte obiective de investiții care ar putea aduce o creștere a calității vieții bucureștenilor.

Un caz special semnalat de consilierii PSD este cel al RADET, pentru care au fost repartizate sume insuficiente, atât cele pentru subvențiile acordate populației, cât și cele pentru investițiile necesare.

"Bugetul așa-zis liberal votat azi în Consiliul General a fost alcătuit pe principiul pedelist - austeritate pentru cetățeni și bunăstare pentru clientela de partid. În felul acesta obiectivul de a aduce Bucureștiul la standardele unei capitale din Uniunea Europeană este tot mai departe", a declarat Gabriela Firea, președinta PSD București, care a adăugat că este profund dezamăgită de faptul că actuala majoritate din CGMB nu a ignorat doar propunerile și solicitările Opoziției, dar a refuzat dialogul cu reprezentanții sindicatelor din RADET și RATB, nemulțumiți de acest buget. "Acest mod de a face administrație publică va trebui schimbat din temelii", a conchis senatoarea PSD, se anunţă într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.