Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contracandidatul lui Cozmin Gușă la șefia Federației de Judo a transmis un mesaj de forță înainte de alegeri

Facebook
George Teșeleanu

Contracandidatul lui Cozmin Gușă la șefia Federației de Judo, George Teşeleanu, a transmis un mesaj de forță înainte de alegerile pentru funcția de președinte al Federației. Alegerile au loc miercuri, la Poiana Brașov. Principalul contracandidat pentru Teşeleanu este Cozmin Gușă, actualul președinte.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

„Iubitori ai judo-ului, prieteni și susținători,

24 februarie e ziua decisivă pentru viitorul judo-ului românesc în următorii patru ani. În toate discuțiile pe care le-am avut cu voi în ultimele luni și în ultimele săptămâni, am văzut o dorință extraordinară de schimbare și o mobilizare fără precedent în favoarea judo-ului. Am primit mesaje de susținere din toate colțurile țării – de la sportivi, antrenori și arbitri, de la pasionați de judo și conducători de cluburi, de la cei care au adus glorie judo-ului românesc la marile competiții internaționale.

Sper din inimă că mâine, la Poiana Brașov, vom deschide un nou capitol pentru judo-ul din România, un capitol care să însemne respect sporit pentru practicanții și iubitorii acestui sport, resurse mai mari pentru sportivi și antrenori, rezultate mai bune la concursurile internaționale. Candidez pentru ca toate aceste lucruri să se împlinească, precum și pentru o mai mare apropiere de Federația Internațională de Judo, condusă de Marius Vizer. Putem primi sprijin mai mare din partea Federației Internaționale, personal din partea președintelui ei, dacă noi, în cadrul Federației Române de Judo, ne vom uni și vom fi gata să dăm tot ce avem mai bun acestui sport.

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru susținere și sunt onorat că v-ați pus speranțele în candidatura mea. Cu ajutorul vostru și al lui Dumnezeu, mâine va fi ziua victoriei!”, a spus George Teşeleanu pe pagina sa de Facebook.

Alegerile pentru următorul mandat de patru ani la conducerea FR Judo vor avea loc miercuri, 24 februarie, la Poiana Braşov, unde este programată Adunarea Generală. Pentru cea mai importantă funcţie, cea de preşedinte, sunt trei candidaţi: Cozmin Guşă (actualul preşedinte), George Teşeleanu (om de afaceri, fost consul onorific al României la Ancona și președinte al clubului Pantheon din Constanța) şi Augustin Marian Paul (fost arbitru internaţional), principalele tabere conturându-se în jurul primilor doi.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.