Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contracte de 15 milioane de euro pentru transport public, locuinţe pentru tineri şi piste de biciclete, la Zalău

Primaria Sectorului 5
tineri parteneriat

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a semnat, marţi, contractele de finanţare pentru cinci proiecte de investiţii finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi Programul Naţional de investiţii "Anghel Saligny", cu o valoare totală de aproape 15,5 milioane de euro.

"Este o sumă importantă care va fi folosită pentru dezvoltarea municipiului nostru, pentru realizarea unor proiecte ce răspund nevoilor comunităţii noastre", a transmis primarul Ionel Ciunt, într-un comunicat de presă.

Primul contract semnat de primarul municipiului Zalău se referă la achiziţia a 20 autobuze electrice, pentru serviciul public de transport local în zona periurbană a oraşului, valoarea totală a investiţiei fiind de circa 60 de milioane de lei, potrivit Agerpres.

Al doilea contract semnat vizează achiziţia de sisteme de informatizare şi monitorizare a flotei de transport public, în valoare totală de 6,3 milioane de lei.

Al treilea contract semnat de Ionel Ciunt se referă la construirea de locuinţe nZeb pentru tineri - două module a câte şase apartamente cu consum redus de energie, în municipiul Zalău, valoarea investiţiei fiind de circa cinci milioane de lei.

Un al patrulea contract se referă la amenajarea de piste de biciclete pe traseul cursurilor de apă din municipiul Zalău, valoarea acestuia fiind de aproape trei milioane de lei.

Contractul de finanţare semnat prin Programul naţional de investiţii "Anghel Saligny" vizează lucrări tehnico - edilitare pentru blocuri ANL din municipiul Zalău (reţea distribuţie apă, reţea canalizare menajeră, staţie pompare pentru canalizare menajeră, canalizare pluvială). Valoarea totală a proiectului de investiţii se ridică la 5,5 milioane de lei.

Până în prezent, Primăria municipiului Zalău a semnat prin PNRR 13 contracte, în valoare totală de 235 milioane lei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.