Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre Dragnea-Mihai Sturzu - episodul „legea electorală”

Mihai_sturzu

Președintele PSD Liviu Dragnea și fostul lider al tinerilor social-democrați, deputatul Mihai Sturzu, s-au contrat din nou, în public, de astă data pe tema legii electorale.

În prezent deputat neafiliat, Mihai Sturzu a luat cuvântul în timpul „Orei premierului”, atrăgându-i atenția prim-ministrului Dacian Cioloș că unele dintre obiectivele trecute în programul său de guvernare este tocmai amendarea legii electorale în sensul ca primarii să fie aleși în două tururi de scrutin.

„Domnule prim-ministru, citez din programul dvs de guvernare: «Amendarea de urgenţă a legislaţiei electorale, cu organizarea de alegeri în două tururi la alegerile locale». Am o singură rugăminte: Respectaţi-vă progtamul de guvernare! Oamenii din stradă n-au cerut pensii mai mari, n-au cerut fonduri europene, au cerut democraţie. (...) Vă rog frumos să vă readuceţi aminte de momentele în care dumneavoastră aţi fost instalat la Palatul Victoria. (...) Dacă aveţi curaj, veţi rămâne în istorie, dacă nu, PSD şi PNL vor câştiga din nou”, a spus Sturzu.

Deputatul a primit replica de la fostul său lider de partid, președintele PSD Liviu Dragnea.

„Sunt unii care vorbesc mai mult decât citesc. Domnule Sturzu, ați facut o mare gafă: uitați-vă pe documentele oficiale. Textul la care ați făcut referire nu există. În programul oficial nu există prevederea pe care aţi citit-o. Am constatat că, de fapt, astăzi PNL a avut curajul să spună adevărul. Au spus că vor modificarea legislaţiei ca să aibă mai mare avantaj la alegerile locale”, a spus Dragnea.

Deputatul Mihai Sturzu a demisionat din PSD în urma unui conflict cu președintele social-democraților, Liviu Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.