Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTRE între Lazăr și Toader: Amândoi am fost procurori înainte de 89/ Eu nu am făcut parte din comisii. În trecutul meu profesional se poate uita oricine

captura TV
Lazar Toader

În cadrul interviului susținut de Augustin Lazăr pentru reînnoirea mandatului de procuror general, ministrul Justiției a adus in discutie trecutul de procuror al lui Augustin Lazăr, înainte de 1989, în contextul informațiile privind refuzul de eliberare a disidentului anticomunist Iulius Filip.

"Atat eu cat si dvs am exercitat inainte de 89 functia de procuror general, dar eram la inceput, foarte tineri, incercam sa ne dam seama cu ce se ocupa institutia, cadrul legal din vremea aceea suporta niste analize sub aspectul standard etic si de aceea am si prezentat scuze public", a spus Augustin Lazar.

Citeste si Cristina Tarcea, acuzații după dezbaterea de la CCR: 'Trebuie să recunosc că în ultima perioadă presiunile sunt mai accentuate'

"Scuzele ar trebui in nume personal", a replicat Toader.

"Eu nu am facut parte din comisii de eliberari conditionate, in trecutul meu profesional se poate uita oricine, din nefericire pentru dumneavoastra vi l-au rascolit", a completat Toader.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.