Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre între Orban și Cîțu: Trebuie să se concentreze pe prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării, nu pe tranșarea alegerilor din PNL

facebook.com
poza iohannis citu orban

„Verbul a tranșa înseamnă a separa, a împărți. Afirmațiile mi se par total nepotrivite, ca premier care este în fața unei moțiuni de cenzură trebuie să se concentreze pe prezentarea rezultatelor pozitive ale guvernării, să combată orice argument și mai ales orice minciună și calomnie care a a fost curprinsă în moțiunea de cenzură. Nu era locul potrivit pentru a vorbi de congresul PNL și lucrul acesta îl știe toată lumea, nu trebuie să spun eu”, a declarat liedrul PNL, referitor la afirmația premierului din plenul reunit al Parlamentului când a spus că „alegerile din PNL au fost tranșate”.

Citește și: VIDEO Contre între Ludovic Orban și Sorin Grindeanu: 'Ești ca un tulburel oțetit' vs. 'Exemplele nu pot fi decât despre băutură'

Întrebat dacă afirmația premierului a fost un mesaj pentru cei nemulțumiți de guvernare din interiorul PNL, Orban a răspuns că nu știe.

„Ca președinte al PNL am propus în coaliție, s-a adoptat propunerea mea ca parlamentarii din coaliție din prima moțiune de cenzură și având o susținere din partea a patru grupuri parlamemtare, am luat decizia de a fi prezenți și de a nu vota și exact cum am hotărât niciun parlamentar din coaliței nu a votat moțiunea de cenzură”, a mai spus Orban.

Referitor la afirmația șefului statului care a declarat astăzi că cine este președintele PNL trebuie să fie și premier, Orban a răspuns:

„Știți că nu-l comentez pe domnul președitnte Iohannis. Evident, Guvernul este învestit de Parlament. Evident că pentru a fi învestit un Guvern este nevoie de o majoritate parlamentară”.

Liderul PNL a ținut să precizeze că nu consideră ca a ratat ocazia de a-i arăta lui Florin Cîțu susținerea și forța pe care o are în partid, ci din contră, a arătat acest lucru prin faptul că niciun parlamentar al PNL nu a votat moțiunea de cenzură așa cu a hotărât.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.