Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre pe Facebook între PSD-iști. Un ministru dă buzna pe pagina lui Ponta

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Carmen Daniela Dan

Social-democrații mută ședințele de partid pe Facebook și își transmit mesaje direct prin comentarii, ca orice utilizatori ai rețelei de socializare. Deranjată de o observație făcută de Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, îl ia pe fostul premier la rost direct în secțiunea de comentarii.

Victor Ponta a salutat marți faptul că, după ce a cerut public acest lucru, scara rulantă de Aeroportul Otopeni a fost reparată. În același timp, fostul premier a cerut ministrul de Interne să suplimenteze numărul polițiștilor de la punctele de control ale aeroportului. Detalii AICI!

Vezi şi: Fiul lui Donald Trump a ajuns în România

Carmen Dan răspunde printr-un comentariu la postarea lui Ponta, reproșându-i acestuia că acum doi ani, când era premier, lucrurile stăteau mult mai prost. Ministrul susține că simpla suplimentare a numărului de polițiști nu ar fi suficientă, ci este nevoie de o suplimentare a punctelor de control, decizie care nu mai este în curtea MAI.

„Domnule Victor Ponta, vă răspund tot într-o manieră publică, pentru că știu că există un interes mare al cetățenilor față de situația din Aeroportul Otopeni. Așa cum bine știți, MAI a fost tot timpul deschis pentru găsirea unor soluții de fluidizare a activității de control din punctele de trecere a frontierei, inclusiv din Aeroportul Otopeni.

În sensul acesta, față de acum 2 ani, când sunt convinsă că aveați cunoștință despre situație, din poziția de premier, acum, împreună cu administratorul aeroportului, s-a reușit suplimentarea numărului de filtre destinate controlului la frontieră, dublându-se, practic, numărul acestora. În plus, s-au alocat suplimentar 80 de polițiști de frontieră.

Vezi și: Şeful Comisiei SRI, dezvăluire explozivă despre arhiva SIPA

E bine de știut că alți 50 de polițiști de frontieră în plus, sau și mai mulți, nu ar rezolva situația, atâta timp cât nu vor fi identificate spații suplimentare destinate controlului. Acum folosim la maxim infrastructura existentă.

Tocmai de aceea, împreună cu colegii din Guvern am realizat o evaluare a necesarului de extindere a infrastructurii din punctele de trecere a frontierei, iar pentru Otopeni ar fi nevoie de 20 de filtre în plus pe sensul de intrare și de încă 20 pe sensul de ieșire.

Deci, vorbim practic de o dublare a filtrelor de control, în condițiile în care acum există câte 20 de filtre pe fiecare sens, iar acest lucru s-ar putea realiza în condițiile în care s-ar identifica spațiul necesar”, comentează Carmen Dan la postarea lui Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.