Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Controale de amploare în București: inspectorii RAR au descoperit foarte multe mașini cu probleme grave

trafic blocat

Polițiștii de la Brigada Rutieră și inspectorii RAR au descoperit numeroase nereguli în timpul unei acțiuni care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe străzile din București, informează Mediafax.

Polițiștii Brigăzii Rutiere, în colaborare cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au desfășurat activități de control în trafic „în scopul creșterii siguranței rutiere pe drumurile publice din Capitală, prevenirii accidentelor de circulație înregistrate pe fondul deficiențelor tehnice ale vehiculelor și diminuării disconfortului fonic produs de autovehiculele cărora le-au fost efectuate modificări neomologate sistemului de evacuare a noxelor.”

În urma controlului au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Șase amenzi au fost pentru modificări ale sistemului de evacuare a noxelor, patru pentru modificari neomologate și 25 pentru alte deficiențe tehnice.

Polițiștii rutieri au reținut 15 certificate de înmatriculare și au retras patru seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constatate. Acțiunile Poliției și RAR vor continua și în perioada următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.