Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Control al Curţii de Conturi la societatea de transport public Timişoara - Achiziţii cu cântec, salarii neplătite şi condiţii inumane de lucru

Debanat
Sorin Supuran

E scandal la Societatea de Transport Public din Timişoara. Noul director, Sorin Supuran, cere un control al Curţii de Conturi, după ce, spune el, odată instalat în funcţia de director executiv a descoperit o serie de nereguli grave lăsate moştenire de fostul manager Ioan Goia, care a condus societatea de transport public vreme de zece ani.

Citeşte şi: Apple face o mare SCHIMBARE! Toţi posesorii de iPhone vor fi afectaţi

Pe lista cu investiţii cu cântec se un așa-zis centru social, cu ștrand și cabinete medicale - achiziții și sponsorizări suspecte. Totul în timp ce timişorenii circulă cu tramvaie din anii 1960, primite cadou din Germania. Nici angajaţii societăţii nu se pot lăuda cu condiţiile de la muncă. Aceştia au făcut în urmă cu câteva luni grevă la Primăria Timişoara după ce nu îşi primiseră salariile vreme de două luni. În tot acest timp, aproximativ 70% din veniturile societăţii vin de la bugetul local al Timişoarei sub formă de gratuităţi acordate de administraţia condusă de primarul Nicolae Robu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.