Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Control de urgenţă la un azil de bătrâni din Piteşti, în urma unei reclamaţii privind condiţiile precare din centru, după încheierea controalelor făcute

azil batrani

O echipă de la Prefectura Argeş desfăşoară, vineri, un control de urgenţă la un azil în care sunt internate persoane vârstnice şi care funcţionează în municipiul Piteşti, potrivit news.ro.

Verificările au loc în urma unei sesizări care reclama „condiţiile de viaţă şi modul în care sunt trataţi beneficiarii” în perioada de după controalele făcute în urma scandalului privind condiţiile din centrele sociale.

Poliţia anunţă că „pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”.

„La acest moment, se desfăşoară un control de urgenţă la un centru pentru vârstnici din Piteşti. Verificat şi amendat săptămâna trecută, astăzi a fost primită o sesizare legată de condiţiile de viaţă şi de modul în care sunt trataţi beneficiarii, post-control! ”, a transmis, vineri, prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu.
Azilul a fost verificat în data de 10 iulie de către comisia mixtă de control.
Prefectul de Argeş precizează că membrii echipei de control au solicitat şi sprijinul Poliţiei.
„Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, iar cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, informează Poliţia Argeş.
La ora transmiterii acestei ştiri verificările sunt în desfăşurare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.