Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Control judiciar pentru un bărbat care s-a urcat la volan băut, a lovit un pieton şi a fugit

sofer beat

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti şi pus sub control judiciar pentru 60 de zile după ce s-a urcat băut la volan, a lovit un pieton şi apoi a fugit de la locul accidentului, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Pietonul s-a prezentat singur la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean pentru îngrijiri medicale, potrivit Agerpres.

"La data de 21 februarie, ora 15,45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi de cadre medicale cu privire la faptul că o persoană în vârstă de 64 de ani s-a prezentat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale, declarând că a fost implicată într-un accident rutier, în comuna Cîmpineanca, în cursul aceleiaşi zile, ora 10,00, însă conducătorul auto care ar fi provocat accidentul a părăsit locul producerii acestuia, continuându-şi deplasarea", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Focşani, conducătorul auto a fost identificat în mai puţin de jumătate de oră de la sesizare, iar pentru că acesta emana halenă alcoolică, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar în cursul zilei de miercuri, pe numele acestuia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.