Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cooperativa Ţara Mea a încheiat un parteneriat cu Emag. În primă fază va vinde mezeluri feliate

tara-mea.ro
cotlet de porc feliat mancare carne produse alimentare

Cooperativa Ţara Mea a încheiat un parteneriat cu platforma e-mag pentru vânzarea online a produselor disponibile sub brandul "Ţara mea", conform unui comunicat remis, joi, AGERPRES.

Parteneriatul vine ca un răspuns la schimbarea din ce în ce mai evidentă a comportamentului de consum, respectiv creşterea comerţului online. Produsele vor fi disponibile, pe e-mag.ro, începând din luna octombrie, se menţionează în comunicat.

Pe platforma e-mag, Cooperativa Ţara Mea va vinde în primă fază mezeluri feliate, ouă şi produse lactate.

În acest an, Cooperativa Ţara Mea a extins parteneriatele cu marile magazine pe segmentul de legume şi fructe, venind astfel în sprijinul micilor producători locali, cărora le garantează siguranţa cantităţilor cultivate şi vândute.

"Ne bucurăm că putem să fim aproape de clienţii noştri şi că am găsit un partener puternic, aşa cum este e-mag, pentru a îndeplini acest deziderat. Comerţul tradiţional rămâne încă o componentă importantă din consum, însă, în ultima perioadă, şi pe fondul pandemiei, dar şi pentru că este o evoluţie firească, e-commerce-ul a crescut semnificativ. În acest context, preocuparea noastră este nu doar să oferim românilor cele mai bune produse autohtone, ci să le şi facilităm accesul la acestea, prin preţuri decente, dar şi prin platforme adaptate cerinţelor lor", a declarat Florin Burculescu, preşedinte Cooperativa Ţara Mea.

Cooperativa Ţara Mea este în contact permanent cu cei mai importanţi retaileri din România şi doreşte să extindă în perioada următoare reţeaua de distribuţie a produselor din portofoliu, dar în acelaşi timp să diversifice oferta în funcţie de cerinţele partenerilor.

"Prezenţa produselor româneşti pe rafturile tuturor marilor retaileri este unul dintre cei mai importanţi paşi pe care Cooperativa Ţara mea îl face în efortul de a promova agricultura românească şi de a sprijini şi populariza munca producătorilor români. Ne dorim să fim în toate reţelele mari de magazine, cu o gamă cât mai variată de produse, şi aceasta va fi una dintre priorităţile pe termen scurt. Cu sprijinul tuturor partenerilor noştri, vrem sa ducem produsele româneşti în toate colţurile ţării", a subliniat Florin Burculescu.

Cooperativa Ţara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România cu peste 1.000 de fermieri membri, care desfăşoară activităţi pornind de la cultivarea legumelor, procesarea lactatelor şi până la producţia de carne de porc şi pasăre, produse finite şi băcănie.

De la finalul anului 2016, brandul "Ţara Mea" include o gamă largă de produse - legume şi fructe, conserve, carne de porc, carne de pasăre, ouă, lactate şi brânzeturi, produse de morărit şi panificaţie, precum şi altele. Cooperativa îşi desfăşoară activitatea în judeţele Arad, Braşov, Giurgiu, Satu-Mare, Buzău, Olt, Hunedoara, Galaţi, Prahova, Călăraşi şi în Municipiul Bucureşti şi asigură circa 4.000 de locuri de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.