Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coordonatorul anchetei Caracal, şeful DIICOT, este în concediu de odihnă de o săptămână

Inquam Photos / Octav Ganea
Felix Banila

Coordonatorul oficial al mega-anchetei din cazul Caracal, asumat prin comunicat de presă al instituţiei, şeful DIICOT, Felix Bănilă, se află în concediu de odihnă, informaţie confirmată si de oficialii biroului de presă al Direcţiei.

Mai precis, Felix Bănilă era în concediu de odihnă încă de la debutul scandalului, spun surse judiciare pentru publicaţie.

Acestea explică faptul că magistratul şef al DIICOT, Felix Bănilă, era în concediu de odihnă atunci când a izbucnit scandalul, situaţia fiind una pur întâmplătoare la acel moment.

Vezi şi: Șeful DIICOT, despre Alexandra și Luiza: Vă pot afirma cu maximă certitudine că trebuie să le căutăm în alte locuri

Cu toate acestea, după revenirea sa la sediu, pentru a susţine declaraţia de presă transformată în conferinţă, acesta ar fi plecat din nou în concediu urmând să revină la începutul săptămânii viitoare.

Informaţia nu are aceeaşi lungime de undă totuşi cu informarea DIICOT prin care anunţa, după conferinţa lui Felix Bănilă, că acesta este coordonatorul direct al anchetei din cazul Caracal, secondat de adjuncţii săi.

Vezi şi: Felix Bănilă își joacă mandatul în fruntea DIICOT: Va conduce dosarul fetelor din Caracal

'Urmare a preluării dosarului nr. 203/D/P/2019 de la Serviciul Teritorial Craiova de către DIICOT - Structura Centrală - Secția de Combatere a Criminalității Organizate, soluționarea acestuia a fost asumată de către procurori cu funcții de conducere din cadrul direcției sub coordonarea directă a procurorului șef, urmărirea penală fiind desfășurată cu maximă celeritate pentru stabilirea adevărului judiciar', anunța la 1 august Direcţia printr-un comunicat de presă aflat pe pagina de internet a instituţiei.

În 31 iulie Felix Bănilă se afla în Bucureşti şi a venit la sediul Direcţiei pentru a susţine declaraţia de presă.

Contactaţi pentru confirmarea informaţiilor şi pentru a explica dacă magistratul-şef Bănilă se află în concediu medical sau de odihnă, oficialii Biroului de presă al DIICOT confirmă informaţiile obţinute din mediul judiciar şi precizează că perioada pentru care Bănilă şi-a înregistrat concediul ar fi de luni până astăzi.

Şeful DIICOT nu este de găsit, asta după ce publicaţia a încercat contactarea sa atât telefonic cât şi prin intermediul unei aplicaţii de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.