Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copiii şi însoţitorii lor au acces gratuit, de 1 Iunie, în obiectivele turistice orădene

Cristi Șelaru
lectura copii carti
Potrivit unui comunicat al primăriei, angajaţii obiectivelor turistice le oferă copiilor şi însoţitorilor şi o serie de activităţi interactive. Între altele, cei mici vor putea face cunoştinţă cu personaje de poveste, vor putea viziona proiecţii video-mapping sau să se joace cu vaporaşele din carton sau hârtie.

Turnul Primăriei Oradea - str. Tudor Vladimirescu, nr. 2 - între orele 12-18, îi aşteaptă pe copii la o întâlnire cu un clown, cu multe baloane ce vor fi dăruite şi o expoziţie pentru copii. Magazinul de suveniruri de aici este pregătit pentru cei mici.

La Casa Darvas La Roche - str. Iosif Vulcan, nr. 11 - între orele 12-18, copiii vor avea parte de o întâlnire cu Charlie Chaplin, proiecţii video-mapping în camera copilului, jocuri pe panoul interactiv, lansare de vaporaşe de hârtie sau carton sau îşi vor putea face fotografii cu pălării de epocă, mai ales adulţii.

În Templul Francmasoneriei - str. Calea Armatei Române, nr. 4 - între orele 14-18 se vor putea descoperi şi studia însemnele specifice templului care vor fi explicate prin tururi ghidate pentru cei mici de la orele 14, 15, 16 şi 17.

În Sinagoga Neologă Sion - str. Independenţei, nr. 22 - între orele 10-18, Editura All şi Helen oferă copiilor cărţi de poveşti şi de colorat. Copii vor putea descoperi desene cu picturile murale şi pe broscuţa Nuvolino din cartea Coloradea oferită de prietenii de la Visit Oradea.

Iar la Sinagoga Aachvas Rein - str. Primăriei nr. 25 - între orele 10-18, copiii vor primi, de asemenea, cărţi de poveşti şi colorat, oferite de aceeaşi editură şi prietenii de la Visit Oradea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.