Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copilul de șase ani, internat la Brăila, nu are meningită

diabetesdaily.com
copil spital

Copilul de șase ani, internat la Brăila, nu are meningită, arată rezultatele analizelor sosite marți dimineața la Direcția de Sănătate Publică. Acesta fusese internat în stare gravă, cu simptome asemănătoare bolii, potrivit Mediafax.

Potrivit rezultatelor finale ale analizelor, sosite marți dimineața, copilul în vârstă de șase ani, din localitatea Zăvoaia, nu are meningită.

Reprezentanții DSP Brăila au început o anchetă epidemiologică la grădinița din comuna Zăvoaia, după ce, săptămâna trecută, un copil de șase ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Brăila. El a fost internat în spital, iar simptomele i-au făcut pe medici să creadă că este vorba de meningită.

Citește și: Primăria Ploiești a rămas fără bani pentru indemnizațiile persoanelor cu handicap

„Starea copilului este bună, a ajuns la spital în stare comatoasă, dar între timp starea s-a ameliorat. Noi am pornit o anchetă epidemiologică, am identificat persoanele cu care a intrat în contact, s-au stabilit tratamente pentru acestea”, a declarat directorul Direcției de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.

O altă suspiciune de meningită a apărut la un copil de doi ani din orașul Brăila, care a fost internat la un spital din Galați. În acest caz, analizele au stabilit că este vorba despre meningită virală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.