Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Copilul împușcat din greșeală de polițiștii din Tulcea a mers până acasă cu glontele în burtă

ultima ora

Mătușa copilului de 13 ani care se plimba cu bicicleta când a fost lovit de un glonte ricoșat în timpul unei acțiuni a poliției, ieri, în județul Tulcea, a povestit duminică la Antena 3 că nepotul ei a reușit să ajungă până acasă cu glontele în abdomen.

„Medicii susțin că este în afara oricărui pericol. A ajuns la spital cu un glonț în burtică. Părinții au fost șocați maxim, mai ales că copilul a venit acasă pe picioare spunând ”mami, tati, cred că am fost împușcat”. Au sunat la 112, li s-a recomandat să aștepte salvarea. L-au transportat la Măcin în primă fază, după care a fost transportat la Galați pentru o operație de urgență. Acolo au văzu că glonțul este încă în burtică și se temeau de ce e mai rău. Acum este în Terapie Intensivă, va sta câteva zile acolo sub observație”, a spus mătușa copilului, pentru Antena 3.

Incidentul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 17.50, pe o stradă din comuna Turcoaia, judeţul Tulcea. Un şofer fugar, care nu oprise la semnalele unor poliţişti, şi-a abandonat maşina după urmărire şi a încercat să se ascundă.

În acel moment, unul dintre agenţi a scos pistolul şi a tras zece focuri de armă. Unul dintre gloanţe a ricoşat dintr-un stâlp în abdomenul copilului care se plimba cu bicicleta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.