Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Ştefan (PSD) şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmbovița

facebook.com
Corneliu Ştefan

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, şi-a depus, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la şefia Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa.

"Mi-am depus candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, însoţită de lista cu propunerile PSD Dâmboviţa pentru componenţa consiliului. Mai înainte de toate este o continuare a angajamentului nostru faţă de dâmboviţeni şi faţă de viitorul judeţului nostru. Vom continua la conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa pentru că, alături de dâmboviţeni, avem de finalizat obiective importante pentru judeţ. După patru ani de muncă susţinută alături de colegii din conducere şi de consilierii judeţeni, avem proiecte în derulare şi în pregătire de peste 1,8 miliarde de euro. Acestea însă nu ar fi fost posibile fără sprijinul constant al dâmboviţenilor, care ne-au susţinut şi au arătat că au încredere în noi", a declarat Corneliu Ştefan.

Acesta a precizat că, la nivelul judeţului, au fost strânse 125.000 de semnături pentru susţinerea candidaţilor PSD la CJ Dâmboviţa.

Corneliu Ştefan face echipă la alegerile locale cu actualul primar PSD al municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan, care va candida şi el pentru un nou mandat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.