Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Ştefan PSD: Voi ţine audienţe online, am creat un site unde primesc şi sugestii

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputatilor

Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan a anunţat, vineri, la Pucioasa, într-o conferinţă de presă, că a lansat un site unde îşi va prezenta activitatea parlamentară, unde va putea primi sugestii şi proiecte de la cetăţeni şi prin intermediul căruia va ţine audienţe online. Tot vineri, Corneliu Ştefan a inaugurat două cabinete parlamentare în judeţul Dâmboviţa, în oraşele Pucioasa şi Fieni.

''Am pornit platforma online, noutate pentru activitatea parlamentară din Dâmboviţa, site-ul www.corneliustefan.ro, unde va apărea toată activitatea mea ca parlamentar. Pe acest site am câteva domenii foarte importante, pe lângă activitatea parlamentară, pe lângă audienţe la sediu am creat în acest site audienţe online. Voi fi în legătură cu locuitorii judeţului Dâmboviţa şi nu numai prin această modalitate, prin această fereastră din site, unde voi acorda audienţe online cetăţenilor'', a spus Corneliu Ştefan.

Acesta a prezentat ce mai conţine pagina sa de internet. ''Pe site va mai fi o secţiune cu comunicate de presă, galerii foto, am un blog şi date de contact, am pus chiar şi telefonul mobil personal. Nu în ultimul rând, un lucru important, am creat o platformă unde orice cetăţean poate propune un proiect pentru localitatea din care face parte, pentru judeţul Dâmboviţa, proiect pe care eu să îl analizez împreună cu echipa mea şi dacă este viabil şi plauzibil să îl ducem la bun sfârşit prin a-l implementa prin diverse mijloace pe care le pot avea la nivelul meu, de comisie parlamentară sau la nivelul primăriei şi consiliului judeţean'', a afirmat deputatul Corneliu Ştefan.

El a vorbit şi despre debutul activităţii sale parlamentare. ''După cum am promis în timpul campaniei electorale, în Parlament, dar şi în Guvern, vom avea câteva măsuri pe care le vom adopta. Şi vreau să aduc aminte că primul vot al meu, cel mai important ca parlamentar, este acela prin care am eliminat impozitul de 16% pentru pensiile sub 2.000 de lei, cât şi plata contribuţiilor sociale'', a spus Corneliu Ştefan.

Deputatul PSD de Dâmboviţa Corneliu Ştefan este la primul mandat de parlamentar, a fost vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi a renunţat la această funcţie pentru cea de deputat, conform Agerpres. Corneliu Ştefan este membru în Comisia de Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului din cadrul Camerei Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.