Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corona Brașov a reușit transferul pivotului Elaine Gomes

Federatia Romana de Handbal
handbal

Corona Braşov a anunţat un nou transfer pentru sezonul următor, este vorba despre pivotul naţionalei Braziliei, Elaine Gomes (27 de ani). Handbalista a evoluat în ultimul sezon la Nantes şi are în palmares titlul mondial, cucerit în 2013, potrivit Mediafax.

Citește și: Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

„Este foarte bine că am reuşit să perfectăm şi acest transfer. Era important să găsim un o jucătoare care să acopere împreună cu Georgiana Ciuciulete postul de pivot, iar acum cred că putem spune că avem această acoperire de care era nevoie. Elaine Gomes va aduce echipei puţin din stilul dinamic al handbalului brazilian. Din ce am urmărit-o, este o jucătoare care combină tehnica cu explozia mişcărilor la linia de 6 metri, având totodată şi un puternic profil defensiv. Alături de celelalte jucătoare pe care le-am transferat în această vară, cred că stilul de joc al Coronei va fi mult mai dinamic şi în acest fel şi mai pe placul suporterilor care vin la sală şi să vadă spectacol în teren. Acum, cred că echipa are aceste ingrediente de a oferi acel handbal pe care de fapt ni-l dorim cu toţii”, a declarat Liviu Dragomir, preşedintele Coronei Braşov.

Citește și: Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

Formaţia de la poalele Tâmpei a ajuns, aşadar, la cinci transferuri, după ce le-a mai adus pe Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Ivona Pavicevic şi Natasha Nolevska. Dacă staff-ul tehnic format din Ion Crăciun (antrenor principal), Marius Novanc (antrenor secund), Gică Anton (antrenor cu portarii) şi Mariana Tîrcă (director tehnic) vor reuşi să lege echipa, atunci Corona ar putea să pună prpbleme în noul sezon inclusiv „granzilor” CSM Bucureşti şi SCM Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.