Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană naţională la hochei

BrasovȘtiri
corona brasov

Corona Braşov Wolves a câştigat titlul de campioană naţională la hochei pe gheaţă, după ce a învins-o pe SC Miercurea Ciuc cu scorul de 4-3 (2-1, 0-1, 2-1), joi seara, pe Patinoarul Olimpic din Braşov, în ultimul meci al finalei, anunță Agerpres.

''Lupii'' s-au impus cu scorul general de 3-2, după ce harghitenii s-au impus în primele două meciuri ale finalei, chiar la Braşov, cu 5-2 şi 4-1. Corona a câştigat apoi cele două partide de la Miercurea Ciuc, cu 6-5 şi 3-0, încheind cu o victorie pe propriul patinoar, 4-3.

Josh McFadden (08:26) şi Roberto Gliga (11:03) au marcat primele goluri ale gazdelor, după care Sport Club a punctat de trei ori la rând, prin Aleksandr Loghinov (19:59, 40:37) şi Judd Blackwater (30:28). Finalul a fost dramatic, dar Tomas Klempa (54:39) a adus egalarea, iar Cody Fowlie (55:53) a marcat golul victoriei.

Corona a reuşit eventul în acest an, după ce a cucerit şi Cupa României.

Corona Braşov şi-a trecut în palmares al patrulea său titlu naţional, precedentele fiind obţinute în 2014, 2017 şi 2019.

SC Miercurea Ciuc se consolează cu trofeul de campioană a competiţiei regionale Erste Liga, în finala căreia a învins-o chiar pe Corona Braşov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.