Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Compartimentul Evidența Persoanelor din Primăria Orăștie, închis

Pinterest
coronavirus

Compartimentul pentru Evidența Persoanelor din Primăria Orăștie este închis până în 16 noiembrie, după ce toți angajații sunt în izolare sau carantină. Decizia a fost luată vineri de Comitetul Local pentru Situații de Urgență, noteazză Mediafax.

„Se suspendă activitatea SPCLEP (Compartimentul Evidența Persoanelor), până în data de 16.11.2020, întrucât toți angajații acesteia se află în izolare sau carantină”, se arată în decizia CLSU Orăștie.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

De asemenea, a fost suspendată activitatea Centrului Local pentru Copilul cu Autism din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială (SPAS) Orăștie.

„Se interzice amplasarea chioșcurilor/amenajărilor provizorii și vânzarea mărfurilor industriale în Piața Grădiștei din Municipiul Orăștie în zilele de sâmbătă. Vânzarea cerealelor, florilor și produselor agro-alimentare, atât în interiorul, cât și în exteriorul halei se vor face cu respectarea măsurilor generale de protecție: purtarea permanentă a măștii atât de către vânzători, cât și de către cumpărători, dezinfectarea permanentă a mâinilor și păstrarea unei distanțe de minim 2 metri”, se mai arată în decizie.

Hotărârea a fost luată după ce rata de incidență a cazurilor de Covid a ajuns în oraș la 3,29 la mia de locuitori.

Marți, Primăria orașului Orăștie anunța că nouă angajați au fost confirmați cu Covid-19. „La sediul Primăriei Municipiului Orăștie din Piața Aurel Vlaicu, nr.3, până în prezent s-au depistat un număr de 9 angajați infectați cu SARS COV-2, motiv pentru care sunt sistate relațiile cu publicul pe o perioadă nelimitată. Cetățenii pot să depună cereri la registratura primăriei sau să ia legatura cu angajații telefonic sau prin email pentru soluționarea problemelor”, au anunțat reprezentanții primăriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.