Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus împiedică atleţii români să concureze la Cupa Europeană: un membru al delegaţiei a fost testat pozitiv

test covid-19 coronavirus testare

Atleţii români care trebuiau să concureze duminică la Cupa Europeană de aruncări de la Split (Croaţia) nu au mai putut-o face din cauza faptului că un membru al delegaţiei a fost testat pozitiv sâmbătă la noul coronavirus, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Atletism.

''Ghinion la al treilea test Covid-19 pentru delegaţia României prezentă la Cupei Europei de aruncări! Sportivii români care trebuiau să concureze duminică, 9 mai 2021, în cea de-a doua zi de întreceri de la Split (Croaţia), au fost scoşi din competiţie. Motivul? Unul dintre atleţii tricolori prezenţi în Croaţia a fost testat pozitiv sâmbătă, 8 mai 2021, cu virusul Covid-19, iar, conform protocolului sanitar al ţării gazde, sportivii nu au fost lăsaţi să părăsească hotelul în care erau cazaţi'', se arată în comunicat.

Testul este obligatoriu a fi făcut cu 48 de ore înainte de întoarcerea în ţară sau după minim două zile de şedere în Croaţia. La ambele teste anterioare, unul realizat înaintea plecării la Split şi al doilea efectuat în Croaţia, înainte de concurs, toţi membrii delegaţiei ţării României au ieşit negativi. Într-o situaţie similară s-a aflat şi delegaţia Ucrainei, întregul lot fiind exclus din concurs, după ce un membru al delegaţiei a fost testat pozitiv, scrie Agerpres.ro.

Duminică urmau să concureze Alin Firfirică (disc), Sergiu Ursu (disc), Marius Bîră (greutate), Ionuţ Dragoş Nicorici (ciocan), Bianca Ghelber (ciocan), Andreea Apachiţe (greutate), Adela Alisia Paruba (suliţă).

Sâmbătă, Andrei Rareş Toader a câştigat medalia de aur la aruncarea greutăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.