Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coronavirus - Prefectul de Galaţi cere demisia managerului Spitalului de Pneumoftiziologie

coronavirus covid-19 covid

Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, cere demisia managerului Spitalului de Pneumoftiziologie după ce acesta a refuzat internarea în această unitate a unor bătrâni din azilul în care sunt zeci de persoane infectate cu coronavirus potrivit news.ro.

Potrivit lui Avrămescu, incidentul a avut loc joi seară, când s-a pus problema internării în Spitalul de Pneumoftiziologie a unor bătrâni din Centrul "Sf. Ilie".

"Joi seară am avut un incident când a trebuit să transferăm 17 bătrâni pozitivi. Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie a refuzat internarea  bătrânilor din acest centru. În această dimineaţă am cerut ministrului Sănătăţii demiterea acestui director", a declarat prefectul de Galaţi.

Nici vineri după-amiază cei 17 bătrăni nu au fost internaţi într-un spital, fiind tot în azil.

Sursa citată a adăugat, pe de altă parte, că centrul care fusese preluat de către DGASPC Galaţi, după ce administratorul s-a aflat în imposibilitatea de a gestiona lucrurile, a revenit în gestionarea acestei persoane, care a ieşit din izolare.

Azilul a fost aprovizionat cu alimente, scutece, medicamente, fiind însă în continuare nevoie de 20 perechi de ochelari de protecţie pentru personal şi de angajaţi care să-i îngrijească pe bătrâni.

Avrămescu a adaugat că azilul respectiv are autorizaţie doar pentru îngrijirea a 66 de bătrâni, iar in centru au fost circa 130-140 de vârstnici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.