Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corul Barbatesc Cantus Domini organizează un concert caritabil pentru strângerea de fonduri destinate fiicei arhidiaconului Mihail Bucă

Corul Barbatesc Cantus Domini este alături de arhidiaconul Mihail Bucă și familia sa, în cea mai grea încercare, după ce fiica cea mică, Irene-Ecaterina, a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică. Astfel, în perioada următoare, urmează să fie organizat un concert caritabil pentru strângerea de fonduri destinate tratamentului fetiței de 3 ani și 8 luni a celui mai iubit psalt din România.

”Doar #IMPREUNA_suntem_mai_puternici!

În urma inițiativei Consiliului director al Asociației Culturale Cantus Domini, membrii Corului bărbătesc CANTUS DOMINI se alatură campaniei "Alături de Irene-Ecaterina", fiica părintelui Arhidiacon Mihail Bucă, fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic „TRONOS” al Patriarhiei Române, prieten și frate al nostru în Hristos Domnul.

Micuța Irene-Ecaterina suferă de Sindromul Down și de curând a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică.

În acest sens, în perioada următoare ne-am propus să organizăm un #Concert_caritabil - la care vă invităm cu drag să participați.

Vom reveni cu detalii privind locul și data!

Să ne rugăm Preamilostivului Dumnezeu și Maicii Sale pentru sănătatea și ajutorul micuței Irene-Ecaterina!

„Vă îndemn, fraților, pentru Domnul nostru Iisus Hristos și pentru iubirea Duhului Sfânt, ca împreună cu mine să luptați în rugăciuni către Dumnezeu pentru mine, ...” (Romani 15,30)”, anunță Corul bărbătesc Cantus Domini.

Cei care doresc să o ajute pe Irene-Ecaterina pot dona în următoarele conturi deschise la BCR:

Beneficiar: Constantin Irene Ecaterina

Cont RON: RO09RNCB0087171024460002

Cont EURO: RO79RNCB0087171024460003

Cont USD: RO52RNCB0087171024460004

Pentru Cont Revolut: 0762633312

Pentru Cont PayPal: 0762633312

Corul bărbătesc Cantus Domini a fost înființat în anul 2013. Fondatorul și dirijorul lui este Arhidiaconul Ștefan Constantin Răzvan, profesor de muzică la Seminarul Teologic Ortodox din București.

Pentru rezultatele obţinute, Patriarhul Daniel i-a premiat în anul 2018 pe membrii corului, apreciindu-le activitatea ca fiind „o mărturisire a credinței în formă artistică, o susținere a rugăciunii și, în același timp, leagă spațiul sacru cu timpul sacru, dar și generațiile între ele, într-o comuniune mărturisitoare”.

De-a lungul existenţei sale, corul a participat la mai multe competiţii internaţionale în Rusia, Grecia, Egipt, Statele Unite ale Americii, precum şi în România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.