Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra a văzut pe viu victoria istorică a lui Bayern cu Barcelona: O cădere inexplicabilă

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cosmin Contra

Bayern a învins-o cu 8-2 pe Barcelona în sferturile UEFA Champions League sub ochii lui Cosmin Contra, fostul selecţioner al României ocupând funcţia de observator tehnic al UEFA în cadrul competiţiei. Contra o vede pe Bayern favorită la trofeu, anunță MEDIAFAX.

Bayern - Barcelona a fost un meci despre care se va vorbi mulţi ani de acum înainte. Campioana Germaniei a înscris opt goluri şi s-a calificat în semifinalele Champions League.

Stadionul nu a avut fani în tribune, însă Cosmin Contra a văzut de aproape demonstraţia de forţă a lui Bayern.

Contra este observator tehnic al UEFA şi a explicat după partidă de ce Thomas Muller a fost desemnat jucătorul partidei.

Într-un interviu pentru MEDIAFAX, fostul selecţioner al României şi-a dezvăluit dezamăgirea provocată de jocul Barcelonei în partida cu Bayern.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

„O echipă care nu a putut face faţă lui Bayern din niciun punct de vedere, e clar că nici fizic, nici tactic, nici ca atitudine. Odată cu marcarea celui de-al cincilea gol din partea lui Bayern, o cădere inexplicabilă la nivelul ăsta din partea unor jucători care nu ar trebui să aibă această cădere. Un Bayern care devine, din punctul meu de vedere, din ce am văzut în ultimele meciuri, favorită la câştigarea Champions League”, a afirmat fostul selecţioner al României.

Contra crede că problemele la nivel administrativ din cadrul clubului Barcelona, problemele pe care le are conducerea clubului cu jucătorii, toate aceste lucruri afectează „în sânul echipei” şi asta s-a văzut şi vineri seară în jocul echipei.

„Întotdeauna ai presiune la Barcelona, la Barcelona nu există meci, nici măcar amical în care să nu existe presiune. Ăsta e clubul Barcelona şi ăsta e rolul pe care trebuie să-l accepţi când accepţi să devii antrenor la o echipă aşa de mare. Tot mai multe voci de aici din Spania spun că ciclul acestei echipe s-a terminat şi că trebuie sânge proaspăt la Barcelona. De ce nu, poate Messi va dori să plece de acum. Cred că aseară Coutinho a arătat că este un jucător care poate să joace la Barcelona fără probleme”, a mai spus Cosmin Contra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.