Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra: Deşi pornim cu șansa a treia, jucăm cu titlul pe masă

www.gsp.ro
Cosmin Contra

Cosmin Contra a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că deși pornește cu șansa a treia, după FC Viitorul și Steaua, formația sa va juca, sâmbătă, cu titlul pe masă partida cu Astra Giurgiu.

"E un meci important, îmi doresc foarte mult să terminăm acest play-off cu un joc bun și cu o victorie. Întâlnim echipa campioană, echipa care ne-a reprezentat foarte bine în Europa. Astra este foarte periculoasă și sunt sigur că va încerca să joace cât mai bine și să câștige aici. Sperăm să jucăm la fel de bine cum am făcut-o în ultimele patru săptămâni și să ne impunem. Chiar dacă pornim cu șansa a treia, mâine jucăm cu titlul pe masă. Nu știu ce ar însemna o echipă schimbată la Astra. Rezervele celor de la Astra pot juca la orice echipă din România fără probleme. Este ultimul meci și toate echipele vor da tot ce au mai bun. Așa că nu este vorba despre prospețime, ci despre faptul că noi nu avem presiunea câștigării titlului. Celelalte două formații (n.r. — FC Viitorul și FCSB) sunt pe cele două locuri fruntașe și au presiunea câștigării titlului", a spus Contra.

Tehnicianul nu crede că lupta pentru titlu a fost influențată de jocuri de culise. "Eu nu cred că în 2017 se mai pot face jocuri de culise. De ce să nu mai credem în titlu? Credem. Dar toată lumea se gândește că jocul nostru cu Astra este câștigat dinainte și asta e o mare greșeală. Eu mă aștept poate la cel mai greu meci din acest play-off", a afirmat el. "Să câștige Viitorul nu ar fi o surpriză. Gică Hagi a anunțat acum cinci ani când a început proiectul că își propune să se bată la titlu, iar acum Viitorul este singura echipă care în ultima etapă depinde doar de ea. În fiecare an a crescut în valoare și a ajuns prin forțe proprii să se bată la campionat. Așa că nu este o surpriză", a adăugat antrenorul dinamovist.

Cosmin Contra a menționat că nu se gândește în momentul de față la prelungirea contractului cu Dinamo, dezmințind în același timp informația publicată de cotidianul turc Fanatik conform căreia din sezonul următor va prelua formația Galatasaray împreună cu Mircea Lucescu. "Pentru mine ca antrenor acum pe final contează să câștigăm mâine cu Astra și să câștigăm finala Cupei Ligii. Nu mă împiedică nimic în momentul de față să semnez prelungirea cu Dinamo. Răspunsul va veni atunci când va veni vremea. Am văzut că m-au anunțat la Galatasaray (n.r. — în presa turcă). Nu, nu am vorbit cu Mircea Lucescu. Deși pentru mine o convorbire cu Mircea Lucescu este întotdeauna una extraordinară. Dar nu, nu am vorbit și nu mi-a propus nimic", a precizat Contra, conform Agerpres.

Echipa de fotbal Dinamo întâlnește, sâmbătă, de la ora 20,00, pe teren propriu, formația Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Formația condusă de Cosmin Contra poate câștiga titlul de campioană dacă învinge Astra, iar ocupantele primelor două locuri ale clasamentului, FC Viitorul și FCSB, nu reușesc să se impună în partidele cu CFR Cluj, respectiv CS Universitatea Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.