Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra nu are vreo ofertă de la Universitatea Craiova

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cosmin Contra

Cosmin Contra nu are, în acest moment, ofertă de la Universitatea Craiova, deși în ultimul timp s-a speculat că este favorit să preia banca oltenilor. Conform declarațiilor oferie de Adrian Mihalcea, colaboratorul lui Contra de la națională, nu există negocieri, potrivit Mediafax.

Însă, au existat discuții cu alte cluburi și cu alți impresari, cel mai probabil pentru intermedierea unor oferte din afara României. „Nu există (n.r. - vreo ofertă de la U Craiova). S-a interpretat greşit. Am spus că dacă ar fi o discuţie între cei doi, cred că ar fi un club unde s-ar putea face performanţă. Dar eu nu am spus niciodată că există pentru Cosmin o ofertă de la Craiova.

Citește și: A murit Cristina Țopescu

Şi chiar dacă ar avea, Cosmin ar fi acela care ar trebui să vorbească. Ceea ce ştiu este că a avut discuţii cu alţi impresari, cu alte echipe, dar deocamdată nu s-au concretizat. Asta vă spun sigur. Restul, ceea ce îşi doreşte el, ceea ce îşi doreşte Craiova, e fix problema lor.” , a declarat Adrian Mihalcea, citat de Telekom Sport.

Craiova este în căutarea unui antrenor după demiterea lui Victor Pițurcă, iar varianta cea mai credibilă și bună era dată ca fiind în persoana lui Cosmin Contra. Acesta este liber de contract, după ce și-a dat demisia din funcție de selecționer al României. A ratat calificarea directă la Campionatul European din acest an și a decis să renunțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.