Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Olăroiu, cel mai bun antrenor din Emiratele Arabe Unite în acest sezon

olaroiu

Românul Cosmin Olăroiu a fost desemnat cel mai bun antrenor al sezonului în Emiratele Arabe Unite, cu ocazia unei ceremonii care a avut loc luni la Etihad Towers Abu Dhabi, informează site-ul gulfnews.com. Olăroiu, care pregătește echipa Al Ahli, a reușit să-l devanseze pe olandezul Henk ten Cate, considerat favorit după ce a câștigat campionatul din Emirate în acest sezon cu echipa sa, Al Jazira, conform Agerpres.

"Nu sunt surprins deloc că am obținut acest premiu. Atunci când muncește din greu, te aștepți să câștigi. Acest premiu nu este pentru mine, ci pentru jucătorii mei", a declarat Olăroiu, după ce a primit pentru treia oară titlul de antrenor al anului în Emiratele Arabe Unite, pe care l-a mai obținut în sezoanele 2013-2014 și 2015-2016.

Comentând faptul că ten Cate era considerat favorit la câștigarea trofeului, Olăroiu a precizat: "Atunci când eu am câștigat campionatul cu Al Ain, nu am primit acest trofeu. Așa că nu este obligatoriu să se întâmple". În privința viitorului său la Al Ain, românul a precizat: "Voi continua să ajut acest club". În cadrul aceleiași gale, Ali Mabkhout, atacantul lui Al Jazira, a primit titlul de cel mai bun fotbalist al sezonului precum și pe cel de golgheter, grație celor 33 de goluri marcate pentru echipa sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.