Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Costel Enache, FC Hermannstadt: Trebuia să fim mai atenți la momentul în care am primit gol

www.digisport.ro
Costel Enache

FC Hermannstadt a înregistrat a treia victorie în acest sezon al Ligii 1. Sibienii s-au impus în faţa nou-promovatei lui Viorel Moldovan, Chindia Târgovişte, cu scorul de 2-1, și au adunat nouă puncte în clasament, potrivit Mediafax.

Echipa lui Costel Enache a deschis scorul în minutul 17 prin Petrişor Ionuţ Popescu, dar Târgoviște a egalat în repriza a doua prin Daniel Florea. În minutul 75, Hermannstadt a punctat din nou şi a stabilit scorul final, 2-1. Debeljuh a înscris cu o lovitură de cap, de la 11 metri. Intrat în minutul 53, croatul a profitat de o centrare foarte bună a lui Opruţ, fundaşul stânga al gazdelor. Chindia a trecut pe lângă egalare la ultima fază a meciului.

Citește și: Perechea Raluca Olaru - Zhaoxuan Yang a fost eliminată în turul 2 la US Open

"Nu am ce să reproșez jucătorilor, din nou cred că puteam să facem un final mai liniștit. Trebuia să fim mai atenți la momentul în care am primit gol, puteam gestiona situația mult mai eficient. Important e că ne-am revenit, ne-am regăsit emergia și rezultate se văd dacă nu cedezi.

O victorie rămâne o victorie, e o victorie care ne dă moral și liniște pentru cele două săptămâni care urmează.

Suntem în formare, pentru că sunt foarte multe schimbări, avem jucători veniți pe parcurs. Este greu de făcut o medie pentru fiecare din punct de vedere fizic, tactic și socio-uman. Cred că drumul este bun, văd jucători motivați, conștienți, conștiincioși și cred că sunt argumente care ne vor duce către o echipă frumoasă", a spus Costel Enache, la finalul partidei, la microfonul Digi Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.