Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cote NEBUNE a pariuri pentru Simona Halep: o victorie cu Serena Wiliams aduce profituri frumoase

La începutul turneului, Simona Halep a fost desemnată principală favorită la Australian Open, dar în meciul cu Serena Wiliams pleacă din start cu șansa a doua. Astfel, cota la victorie a Serenei este de doar 1.40, în timp ce Halep a primit o cotă de 3.

Citește și: Tăriceanu, trei întâlniri de taină cu Iohannis: se forțează spargerea Coaliției/ZVON

Interesant e că tot o cotă de 3 are Serena Williams și la câștigarea primului Grand Slam al anului. ”Simo” are o cotă de 10 pentru a ridica trofeul deasupra capului, la Melbourne.

Chiar dacă va pierde meciul cu Serena Wiliams, Halep are șanse mari să rămână numărul 1 WTA. Calcule mai precise se vor putea realiza după ziua de astăzi de la Australian Open.

Jurnaliştii de la ESPN au analizat şansele Simonei Halep (numărul unu mondial) în faţa Serenei, în optimile Australian Open. Americanii sunt fascinaţi de modul în care arată sportiva noastră, după o lungă perioadă de inactivitate.

Halep le-a luat la rând pe sportivele de peste Ocean. Mai întâi a fost Kenin, care a reprezentat o adevărată provocare, pentru ca apoi să nu îi dea vreo şansă lui Venus. Acum, în faţa campioanei noastre se află Serena, cea mai titrată sportivă din istorie. Aceasta a pierdut un singur meci în faţa Simonei, însă există şanse mari ca Simo să repete performanţa din grupele Turneului Campioanelor (2014), informează Digisport.

"Cel mai mare avantaj al Simonei contra Serenei e legat de programul avut până acum. Williams nu a avut încă o adversară pe măsură, iar acest lucru poate fi o capcană. De partea cealaltă, Simona nu putea cere o mai bună pregătire pentru acest meci. A avut două dispute grele, pe care le-a depăşit şi a căpătat multă încredere, pentru ca apoi să o învingă fără drept de apel pe Venus", notează ESPN.

Statistică înfricoșătoare în meciurile directe

Pentru românca de 27 de ani, statistica este una înfricoșătoare, înainte de meciul care se va disputa luni la Melbourne. Astfel, Williams se poate lăuda cu nu mai puțin de 16 victorii adunate împotriva ocupantelor locului 1 în lume. Singura care o depășește la acest capitol este Martina Navratilova (18).

Serena Williams a învins nu mai puțin de 7 jucătoare care s-au aflat de-a lungul timpului în fotoliul de lider WTA. Martina Hingis (5), Victoria Azarenka (4), Jennifer Capriati (2), Justine Henin (2), Venus Williams (1), Lindsay Davenport (1) și Caroline Wozniacki (1) sunt ”victimele” din cariera Serenei.

De partea cealaltă, Simona Halep are un singur succes în fața unei ocupante a numărului 1 mondial. Culmea e că victoria, una dintre cele mai importante ale carierei, a venit chiar în fața Serenei Williams. La Singapore, în 2014, în faza grupelor, ”Simo” se impunea cu un categoric 6-0, 6-2. În finala competiției, Serena și-a luat revanșa (6-3, 6-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.