Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Covaliu: Sunt sigur că Simona Halep va ajunge să câştige şi un turneu de Grand Slam şi că va participa la Jocurile Olimpice

halep

Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, a declarat, marţi seară, că este sigur că Simona Halep va reuşi să câştige un turneu de Grand Slam şi va participa şi la Jocurile Olimpice.

"În programul Samurai primul criteriu pe care trebui e să-l îndeplineşti este să faci parte dintr-un lot olimpic. Şi Simona Halep nu face parte deocamdată dintr-un astfel de lot olimpic. Este prima în clasamentul mondial, este cea mai bună tenismenă din lume. În orice moment Federaţia Română de Tenis vine cu o propunere concretă de înfiinţare a unui lot olimpic sunt absolut convins că obiectivul acestuia va fi medalia olimpică şi atunci Simona poate face parte dintre samurai. Sunt sigur că Simona va ajunge să câştige şi un turneu de Grand Slam şi că va participa la Jocurile Olimpice. Acesta este cursul firesc pe care sportivii buni îl doresc să-l atingă. Aşa cum au participat şi Nadal şi Federer şi Agassi şi au avut performanţe pentru ţara lor sunt sigur că şi pe Simona o vom regăsi, dacă nu la Tokyo, poate la Paris. Dar cu siguranţă va ajunge să concureze la Jocurile Olimpice", a declarat Covaliu, potrivit News.ro.

Citește și: Andreea Răducan: Este îngrijorător, este destul de trist că gimnastica românească stă în Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu

Samurai 2020 este un proiect prin care Comitetul Olimpic şi Sportiv Român îşi propune să ofere asistenţă specială sportivilor cu potenţial de a obţine medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.