Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Covid-19 lovește în lumea teatrului - Actor canadian cunoscut pentru rolurile de pe Broadway a murit duminică

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Nick Cordero, actor canadian cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminică la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles din cauza coronavirusului. El avea 41 de ani. Soţia sa Amanda Kloots a făcut anunţul pe Instagram, potrivit news.ro.

"Un nou înger este alături de Dumnezeu în Paradis", a scris ea. "Soţul meu iubit a plecat în această dimineaţă. A fost înconjurat cu dragoste de familia sa care i-a cântat şi s-a rugat în timp ce părăsea acest Pământ".

Potrivit CNN, Nick Cordero s-a născut în Canada în 1978 şi a crescut în Ontario înainte de a se muta la New York. El a participat la numeroase producţii între care: "Bullets Over Broadway", care i-a adus o nominalizare la Tony Awards în 2014, precum şi două recompense la Theatre World Award şi la Outer Critics Circle Award. A avut roluri importante în spectacolele: "Waitress", "A Bronx Tale et Rock of Ages". În televiziune, a apărut în câteva seriale, în special în "Blue Bloods" şi "Law & Order: Special Victims Unit".

Citește și: India, decizie radicală de teama COVID-19: Faimosul Taj Mahal, închis pe termen nelimitat

Amanda Kloots, fostă dansatoare pe Broadway devenită antrenor de fitness, a informat publicul regulat cu privire la starea de sănătate a lui Nick Cordero prin intermediul reţelelor de socializare. Actorul a fost mai multe săptămâni inconştient şi i-a fost amputat un picior. S-a vorbit şi de posibilitatea unui dublu transplant de plămâni.

Nick Cordero şi Amanda Kloots au un fiu de un an, Elvis.

Mai mulţi actori i-au adus omagii pe reţelele de socializare. "Este cumplit, aceste veşti sunt sfâşietoare. A plecat prea devreme. Mă gândesc în aceste momente la familia sa, în special la soţia şi fiul lor de un an", a scris mark Hamill.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.