Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID-19 - Masca devine obligatorie în Bihor

TECHTEX
masca protectie

Masca de protecție devine obligatorie de sâmbătă în toate spațiile publice deschise din județul Bihor, a decis vineri Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Bihor.

CJSU Bihor a aprobat vineri lista celor 74 de localități de la nivelul județului Bihor în care se impun limitări în domeniile HoReCa, cultural și de divertisment, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Aceasta curpinde 37 de localități în care incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor depășește 3/1.000 de locuitori și 37 de localități în care incidența a fost mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

Citește și: Traian Băsescu: ‘Oamenii nu înțeleg, specialiștii nu le explică, nici guvernul. Nu e suficient să ai masca pe gură, poate doar să te protejezi pe tine’

„În cadrul ședinței extraordinare s-a adoptat și decizia ca purtarea măștii sanitare să fie obligatorie în toate spațiile publice deschise de la nivelul județului Bihor, în cazul în care rata de incidență depășește 1,5 cazuri/1.000 locuitori la nivelul județului. Menționăm că astăzi, 06 noiembrie, rata de incidență înregistrată în ultimele 14 zile la nivelul județului Bihor este de 5,04. Conform aceleiași decizii, în cazul în care rata de incidență devine egală sau scade sub 1,5 cazuri/1.000 locuitori la nivelul județului, purtarea măștii rămâne obligatorie doar în localitățile unde incidența depășește indicele de 1,5 cazuri/1.000 locuitori”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Bihor.

Măsurile adoptate se aplică de sâmbătă, de la ora 0.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.