Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COVID19 devine o UN VIRUS BANAL în Marea Britanie: Se moare și de GRIPĂ, dar NU ÎNCHIDEM toată țara

National Institute of Allergy and Infectious Diseases
covid coronavirus

Britanicii trebuie să înveţe să trăiască cu COVID-19 ca şi cum ar rămâne pentru totdeauna cu noi, a afirmat joi ministrul sănătăţii britanic, Sajid Javid, adăugând că Marea Britanie a luat-o înaintea altor ţări, prin ridicarea decisă de guvern a măsurilor anticoronavirus, transmite Reuters. "Trebuie să învăţăm să trăim cu el. Din păcate oamenii mor şi de gripă: într-un an cu gripă virulentă se pot pierde, din păcate, circa 20.000 de vieţi, dar nu închidem toată ţara", a declarat Javid pentru Sky News, conform Agerpres.

Citește și: ÎNCEP SĂ CADĂ CAPETLE greilor din domeniul gazelor naturale: ARESTĂRI pentru creștere nerezonabilă a prețurilor în Kazahstan

"COVID-19 nu pleacă. Va rămâne cu noi mulţi, mulţi ani, poate pentru totdeauna, şi trebuie să ne obişnuim să trăim cu el... Cred că ne aflăm în fruntea Europei în tranziţia de la pandemie la endemie şi deschidem calea prin a arăta lumii cum poţi trăi cu COVID-19", a spus ministrul britanic al sănătăţii. Întrebat dacă doreşte să candideze pentru postul de premier pentru a-l înlocui pe Boris Johnson, contestat din cauza scandalului Partygate, Javid a replicat că "nu au loc alegeri" pentru conducerea conservatorilor. "Nu au loc alegeri pentru leadership. Avem un prim-ministru care îşi continuă activitatea", a spus el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.