Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozi la punctul de frontieră Giurgiu-Ruse. Tirurile se întind pe aproximativ cinci kilometri

Cristi Șelaru
intrare românia giurgiu pod giurgiu ruse

Şoferii de tiruri care aşteaptă trecerea frontierei prin punctul Giurgiu-Ruse formează cozi de aproximativ cinci kilometri şi şi-au exprimat nemulţumirea prin reprize de claxonări după ce au avut de aşteptat şi 120 de minute, pe timpul nopţii de marţi spre miercuri, conform Agerpres.

"Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte cinci artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară şi pe câte patru artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară. Timpii de aşteptare sunt ridicaţi ca urmare a numărului mare de astfel de mijloace de transport, prezente pentru tranzit", se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, pe timpul nopţii, timpul de aşteptare pentru autocamioane la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu a fost de 120 de minute, în această dimineaţă timpul de aşteptare a ajuns la 80 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 40 de minute pe sensul de intrare în ţară.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, pentru 1.100 camioane, 2.700 autoturisme şi 8.700 persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară au fost înregistrate 1.200 camioane, 900 autoturisme şi 5.100 de persoane.

Pentru turisme, controlul de frontieră se efectuează în prezent, pe sensul de intrare în ţară pe câte patru artere şi pe sensul de ieşire din ţară pe câte trei artere şi se înregistrează un timp de aşteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră de 20 de minute, pe ambele sensuri de circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.