Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă explică cine i-ar fi aranjat vizita lui Klaus Iohannis în SUA: Pe el îl bănuiesc

gusa

Analistul politic Cozmin Gușă susține că vizita lui Klaus Iohannis, în SUA, înainte de summitul G7, nu este deloc întâmplătoare și arată singurul om care avea puterea să tragă sforile necesare pentru o astfel de vizită este senatorul PNL, Ben Oni Ardelean, cel care are conexiuni la cel mai înalt nivel datorită organizațiilor creștine din care face parte.

Citește și: VIDEO Dăncilă, anunț BOMBĂ în timpul discuțiilor cu protestatarii din Iași - Parteneriat public - privat pentru autostrada Marii Uniri

"Trump este și el pomenit acolo, eu l-am ascultat pe Ben Oni Ardelean și am sesizat la el are o nervozitate. Să scoată o asemenea aberație, că noi îl atacăm pe Trump. Cine suntem noi Realitatea față de Netflix? Suntem în trend, trebuie să facem asta, dacă filiera românească a fost atât de prezentă, este normal să discutăm despre ea, este normal ca această organizație nu discută despre Biblie, ci despe neoprotestanți!

Cei care sunt recrutați sunt în număr de 12, la fel precum apostolii, toate lucrurile sunt recunoscute public, nu putem să nu continuăm!

Pe Ben-oni Ardelean îl bănuiesc ca având un mare rol în vizita lui Klaus Iohannis în SUA, fix cu două zile înaintea summitului G7.”, a spus Cozmin Gușă, la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.