Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă îl trezește la realitate pe Iohannis: 'Am urmărit discursul lui. Treburile stau cam așa'

cozmin gusa

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că este mult prea devreme ca președintele Iohannis și staff-ul său de campanie să se bucure de o victorie "en fanfare" la alegerile prezidențiale.

"Toate aceste sondaje de opinie nu sunt toxice pentru electorat, ele vizează mobilizarea oamenilor la vot, dar una e pe hârtie, alta în realitate. Am urmărit discursul lui Iohannis. Treburile stau cam așa: el e euforic, în sensul pozitiv, simte că în acest moment nu ar mai avea probleme de tur 1 și nici măcar de tur 2. Este și nu este așa! Mesajele pe care le-a dat în fața Ligii Aleșilor Locali, sunt mesaje mobilizatoare, care sugerează o victorie care, cum a sugerat Iohannis, ar putea să-i ajute pe aleșii locali în luna iunie. Strategia lui Orban este potrivită momentului de săptămâna viitoare. Să nu reușească să fie supus la vot componența guvernului Orban, iar acea euforie o consider ușor nepotrivită, pentru că se manifestă mult prea devreme și nu ridică semne de întrebare.

Klaus Iohannis nu a mai avut de ales și a semnat: lovitură în sectorul construcțiilor

Există încăpățânarea lui Iohannis de a-i înjura pe pesediști de la stânga la dreapta, nu știu care e strategul care-l pune pe președinte să înjure PSD, mai ales dacă va intra într-o finală cu Dan Barna.

Liderul USR nu a mai înjurat pesediști, o să fie Iohannis văzut ca un om anti-PSD și al sistemului. Soluția bună pentru un candidat ca Iohannis este de a vectoriza căderea lui Dăncila și vecinătatea ei. E evident că nu trebuie să spere la voturi de pesediști, dacă finala e cu Barna.”, a comentat Gușă la Realitatea Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.