Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă lansează un scenariu exploziv despre jocurile din PSD și Pro România

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a apreciat vineri la Realitatea TV că Victor Ponta ar fi salvat deja Guvernul PSD:

  • "În mod paradoxal, PSD se bazează chiar pe Ponta și o să explic de ce (...) Ponta, în urmă cu aproximativ o săptămână, când a început aceste mișcări de trupe în interiorul guvernării, a venit în public și a deconspirat conținutul unor discuții cu Viorica Dăncilă în care își negocia prezența Pro România la guvernare, care i-a fost refuzată. În urma negocierilor cu Viorica. Un asemenea gest pentru un lider de partid înseamnă moartea politică, ce nu survine imediat, ci pe termen lung. Pentru că acea capacitate de a negocia in spatele cortinei, el și-a autosubminat-o într-un mod de tip kamikaze. Iar în acest moment, Ponta pentru negocieri nu mai este binevenit. Victor este folosit, pentru că a da în vileag negocierile, te descalifică în fața oricărui potențial partener de negociere.
  • Deci, Victor Ponta este salvarea PSD pentru că nu este primit de către cei de la PNL ca partener. La nivelul conducerii PNL există instalată opinia că ei nu pot prelua guvernare, cu o majoritate asigurată de Ponta sau Tăriceanu. PNL nu are încredere în cei doi, pentru că asta ar însemna să preia o guvernare șchioapă, care în fiecare moment ar fi pusă în pericol de potențialele cereri venite din partea ALDE sau Pro România.
  • Totuși, Ponta jucând această carte la modul disperat, susține în fața Pro România, care este într-o degringoladă totală după plecarea acasă a lui Mihai Tudose, nemulțumit de candidatul Mircea Diaconu și de prezența lui Tăriceanu. Iar atunci, Ponta le promite o guvernare iluzorie, la fel cu le-a promis și celor din ALDE că vor reveni la guvernare, după ce-și vor da demisia, lucru pe care eu, astăzi, îl consider improbabil. El a mai venit cu un zvon, tocmai pentru că Tudose a fost împotriva deciziilor lui în ultima perioadă. Fără să fi vorbit cu Mihai Tudose, Ponta susține că îl va propune pe acesta pentru funcția de prim-ministru”

Citește și: PSD ridică miza: Funcţii de miniştri pentru parlamentarii ALDE care trădează (surse) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.