Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cozmin Gușă: Planul halucinant al lui Dragnea merge mai departe. Faptul că un condamnat ca Vâlcov negociază `în interesul` României justifică acțiunile SRI

www.paginademedia.ro
Cozmin Gușă

Lămuririle lui Eduard Hellvig legat de protocoale erau necesare, dar planul halucinant al lui Daddy Dragnea, Vâlvoc și a oamenilor săi va merge mai departe, a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

SURSE Greii din PSD vor băga mâna ADÂNC în buzunar! Cât ar urma să plătească pentru a participa la nunta ANULUI

"Când ești implicat în numele statului român, cum e Eduard Hellvig, directorul SRI, evident că nu ai ce face și trebuie să te pui cu nebunii și proștii. Sintagma "trebuie să fii rupt de realitatea", pe care a folosit-o Hellvig în declarația sa oficială de presă, nu este lipsită de sens. Noi am spus tot timpul că băieții ăștia, cu Dragnea in frunte, sunt în una din cele doua categorii," a afirmat Gușă.

"Noi am vorbit încă din iunie de un plan pentru acestă vară, în care armata asta a lui Dragnea, cu mass-media obediente, o să încerce să-l demonizeze pe Iohannis, să decredibilizeze instituții ale statului precum SRI, cu țintă clară la directorul civil, să adune fel de fel de parlamentari din alte partide pentru a avea o majoritate funcțională în septembrie, în eventualitatea unei încercări de suspendare a președintelui Iohannis. Ei bine, am avut dreptate, asistăm la o telenovelă nebunească, aflată în  desfășurare. Sigur că zâmbim toți la bancurile și glumele legate de așa-zisa tentativă de asasinare a lui Daddy Dragnea, dar povestea asta halucinantă ridică o problemă extrem de gravă pentru că Dragnea este liderul unei majorități parlamentare." a mai precizat consultantul politic.

Lia Olguța Vasilescu, despre rectificarea bugetară: `Luăm de la Servicii și îi dăm la pensii'

"Practic, prin toată această diversiune pe care au pus-o la cale, riscând din punct de vedere al legălității, are implicații foarte puternice pentru publicul lor, pentru că au avut o narațiune care este coerentă cu ceea ce au acuzat ei că s-a întâmplat în fostul stat paralel, din care a făcut parte și Liviu Dragnea, care a fost coordonat de către tovarășii săi politici, respectiv de bărbierit porcul, George Maior și Florian Coldea. Ultimul este acum în tabăra lui Dragnea, iar genul ăsta de detalii flamboaiante, acuzatoare la adresa instituțiilor, îi sunt la îndemână, pentru că este depozitarul foarte multor informații din acest segment."

Faptul că un condamnat ca Vâlcov negociază "în interesul" României justifică acțiunile SRI

Cozmin Gușă a explicat de ce protocolul demonizat de PSD, dintre SRI și Parchetul General, este un demers nu numai firesc, ci chiar necesar. "Până la urmă, ce ne-au spus oamenii lui Dragnea, inclusiv Vâlcov? Am aflat că a existat un protocol secret prin care SRI se angaja să ofere sprijin în acțiuni ce țin de securitate națională sau terorism. Păi cum altfel, eu unul aș fi neliniștit dacă SRI nu s-ar implica în astfel de acțiuni. Atunci, în decembrie 2016, după informațiile mele, cel care a propus protocolul între instituții a fost chiar prim-adjunctul Florian Coldea, trecut între timp în tabăra lui Daddy Dragnea.

Repet, este datoria SRI să facă asta și m-aș bucura să o facă mult mai apăsat, pentru că în foarte multe locuri, din cauza acestei guvernări habotnice, suntem practic victimă a acestui gen de acțiuni. Tocmai ce am văzut ilegitimitatea clară a acțunilor unui consilier al premierului, Darius Vâlcov, condamnat penal pentru luare și dare de mită, care negocia cu diverse corporații multinaționale interesul României din perspectiva unui om care primea bani ca mită prin cimitire. Vă dați seama unde am ajuns?" a comentat Cozmin Gușă.

SRI are de oferit răspunsuri și în cazul protestelor din 10 august

"Eu nu aș concepe ca dosarul privind evenimentele de la protestele din 10 august să se instrumenteze fără contribuția SRI, care trebuie să ne spună clar, să spună Parchetului dacă nu o poate face public, cine au fost incitatorii, cine au fost băieții ăia musculoși care nu vorbeau limba română, îmbrăcăți cu tricouri negre sau alb cu negru, care au dat cu pietre, au făcut fel de fel de chestii provocatoare ca să le dea jandarmilor posibilitatea să-i bată pe oamenii care au venit cu inima deschisă ca să protesteze față de această guvernare excesivă și coruptă.

Klaus Iohannis îl ironizează pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD a spus că s-a încercat UCIDEREA sa: 'Are fricile, obsesiile și coșmarurile unui dictator'

Ca o concluzie, ieșirea lui Hellvig era una necesară, pentru că este vorba de credibilizare. Nu cred însă că e suficientă, oamenii lui Dragnea îți vor vedea de plan, care va atinge cote maximale în această toamnă, și dacă avem norocul ca să se regrupeze cumva o altă majoritate guvernamentală care blocheze demersul lui Dragnea, Vâlcov și alții, am putea să răsuflăm liniștiți," a declarat consultantul politic Cozmin Gușă, în direct la Realitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.